ΑΙΤΗΣΗ ΒΑΠΤΙΣΕΩΣ

1. Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία, όπως αυτά αναγράφονται στο ΑΔΤ ή στο διαβητήριό σας (για την περίπτωση με αλλαδαπό Χριστιανό Ορθόδοξο).
2. Στο πεδίο με το γένος της μητρός, να συμπληρωθεί το πατρικό επίθετο που είχε η μητέρα πριν τον γάμο.
3. Μετά την ολοκλήρωση της ηλεκτρονική σας αίτησης, επικοινωνήστε το συντομότερο δυνατόν με τους εφημερίους του ως κάτω Ιερού Ναού, στο τηλέφωνο 210.28.14.063 ή στο email ieros.naos.ag.varvaras.met@gmail.com

Γενικές νομικές οδηγίες
Εγκύκλιον Σημείωμα Περί Στολισμών
Χρήσιμες Οδηγίες για τον Ανάδοχο
Περί παραστάσεως αναδόχου


ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΒΑΠΤΙΖΟΜΕΝΟΥ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΑΤΡΟΣ


ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΗΤΡΟΣ


ΣΤΟΙΧΕΙΑ 1ου ΑΝΑΔΟΧΟΥ


ΣΤΟΙΧΕΙΑ 2ου ΑΝΑΔΟΧΟΥ


ΣΤΟΙΧΕΙΑ 3ου ΑΝΑΔΟΧΟΥ


ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΕΑ


ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΒΑΠΤΙΣΗΣ(*) υποχρεωτικό πεδίο


Δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων

Ο Ιερός Ναός Αγίας Βαρβάρας του Δήμου Μεταμορφώσεως, για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων σας ενημερώνει για τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις του κανονισμού του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου (GDPR). Τα προσωπικά σας δεδομένα στην ηλεκτρονική σας αίτηση (πιστοποιητικό αγαμίας, άδειες Γάμου, Βάπτιση του τέκνου σας, μεταβίβαση Βαπτίσεως, κ.ά.), θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνον για την χορήγηση των απαραίτητων εγγράφων, χωρίς την δυνατότητα χρήσης των στοιχείων σας από τρίτους. Με την υποβολή του ηλεκτρονικού αιτήματός σας, αποδέχεσθε και συμφωνείτε να χρησιμοποιηθούν τα προσωπικά σας δεδομένα αποκλειστικά και μόνον για τα απαραίτητα έγγραφα που οικειοθελώς και αυτοβούλως αιτείστε.


Επιστροφή στην σελίδα του Ναού